Werken bij

Werken bij BizPay

BizPay is een van de snelst groeiende bedrijven in Rotterdam. Maak deel uit van ons avontuur en lees verder waarom je deze kans echt niet wilt missen.

Een gat in de markt

BizPay is een financieel platform waarmee we real-time betaal- en financieringsoplossingen maken. Dit soort oplossingen bestaan momenteel alleen voor e-commerce bedrijven die leveren aan consumenten, maar nog niet voor bedrijven die online zaken doen met bedrijven. Best gek eigenlijk he? Voor ons is het normaal, maar daarmee is onze groeipotentie wel écht spectaculair!

Lees hier meer over onze historie

Een top kantoorlocatie in hartje Rotterdam

Ervaar de bruisende vibe en ondernemer-spirit in het pand van 42workspace en je merkt het verschil meteen. Alleen techbedrijven, met ondernemende mensen die elkaar graag helpen. Hier kan je dus mooi netwerken. Oh, en je kan heerlijk eten halen bij tal van hotspots in de Witte de With en omgeving. Hier leer je gegarandeerd nieuwe vrienden kennen!

Lees hier meer over 42Workspace

Een supercool team

Wij zijn doeners, oplossers en winnaars. Met onze gevarieerde expertise vullen we elkaar aan waar het kan. Wat ons verbindt is dat wij écht geloven in wat we doen. Wij zijn constant op zoek naar verbetering en zijn daarmee ontzettend leergierig. Met ons kan je veel leren en wij leren ook van jou. Hard werken gaat bij ons samen met gezelligheid. Wij hangen de slingers alvast op!

Maak alvast kennis met jouw nieuwe collega’s

Waar wij in geloven

Groei.

Jouw groei is onze groei.

Moeten werken, daar doen wij niet aan. Bij ons werken is een keuze. Jij neemt leiderschap in jouw eigen carrière en wij geven jou verantwoordelijkheid en de support om die groei door te zetten.

Snelheid.

Move fast and break things.

Dit is waar de startup mentaliteit echt tot leven komt. Snelheid is één van de hoofd ingrediënten voor succes in groeiende bedrijven. Dit betekent dat jij ook binnen korte tijd veel kan leren.

Opgestroopte mouwen.

Bij elk probleem past een oplossing.

Op z’n Rotterdams aanpakken, maar wel in een hele fijne werkomgeving. Jij zet je elke dag weer in om met klanten en collega’s te werken naar oplossingen. Hard werken gaat bij ons nooit ten koste van plezier.

Passie en plezier.

Werk waar je hart sneller voor klopt.

Als werk je geen voldoening geeft op korte termijn, dan lukt dit ook niet op lange termijn. Daarom kijken we goed of we bij elkaar passen. Wij kennen namelijk geen vervanging voor passie, jij wel?

We leren je graag beter kennen. Nu is het aan jou.

Job opening: Backend PHP/MySQL developer (medior)

Job opening: Marketing, operations internship

Bij BizPay zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Zit jouw droombaan er (nog) niet bij? Laat dan een open sollicitatie achter.

Open sollicitatie