BizPay op de Webwinkel Vakdagen 2019

28 januari 2019

De Webwinkel Vakdagen is het grootste e-commerce evenement van Nederland. Het jaarlijks tweedaagse evenement vond plaats op woensdag 23 januari en donderdag 24 januari in de hallen van Jaarbeurs in Utrecht. En ook dit jaar kwamen er meer bezoekers. Met meer dan 13.000 bezoekers mag de WWVD organisatie blij zijn met het resultaat.

Voor bezoekers zijn de Webwinkel Vakdagen een plek om inspiratie op te doen. Bezoekers konden een van de 200 lezingen en keynotes volgen, met thema’s variërend van e-mailmarketing tot dropshipping. De lezingen werden dan ook drukbezocht, bij een aantal lezingen moesten mensen letterlijk in het gangpad zitten om de lezing te kunnen bijwonen. Daarnaast konden bezoekers langs gaan bij een van de 270 exposanten die een plaats hadden op de beursvloer.

Voor exposanten leenden de Webwinkel Vakdagen zich bij uitstek om het gesprek aan te gaan met potentiële en bestaande klanten en partners. Met BizPay waren wij een van die exposanten. Wij hadden een stand (stand nummer 83) in de eerste zaal. Velen van jullie kwamen langs bij BizPay om te kijken of het interessant was voor jullie webwinkels en online groothandels. Wij waren dan ook erg tevreden met de aanspraak die we hadden met bezoekers en collega exposanten. Deze kennismakingen hebben dan ook tal van samenwerkingen opgeleverd en wij kijken nu al uit naar onze deelname volgend jaar.

Wat ons opviel:

  • Achteraf betalen is interessant voor zowel kleine webwinkels als groothandels
  • Dat achteraf betalen kan leiden tot hogere orderbedragen en meer omzet is nog niet iedereen bekend
  • Er is veel vraag naar BizPay bij zowel online bestellende bedrijven, webwinkels en partners

Hopelijk hebben wij de ondernemers die bij onze stand langs kwamen kunnen inspireren. Wij hopen dat we hen hebben laten nadenken over de relevantie van achteraf betalen voor hun webwinkel of groothandel.

Meld je webwinkel aan of klik op de knop hieronder om meer te lezen over hoe je BizPay kan implementeren.