BizPay heeft CCV Shop koppeling

23 november 2018

CCV shop is met meer dan 17.000 klanten een van de meest gebruikte webwinkel software in Nederland. Met CCV konden webwinkeliers al meerdere online betaalmethoden implementeren, bijvoorbeeld door gebruik te maken van CCV Pay. Een andere mogelijkheid was om samen te werken met betalingsverwerkers (ookwel PSP’s of Payment Service Providers genoemd) zoals bijvoorbeeld Buckaroo. En nu kunnen webwinkeliers ook kiezen voor BizPay.

BizPay heeft een app uitgebracht in de CCV Shop App Store en is daarnaast officieel CCV Shop Partner. Webwinkeliers met een CCV webshop kunnen daarom nu ook gebruik maken van BizPay. Met BizPay kunnen zij achteraf betalen aanbieden aan hun zakelijke klanten.

Heb je een CCV webshop en wil je achteraf betalen aanbieden voor zakelijke klanten? Binnen 48 uur kan jij achteraf betalen aanbieden aan jouw zakelijke klanten. Na jouw aanmelding neemt iemand van BizPay vrijblijvend contact op om wat vragen door te lopen. Vervolgens ontvang je van ons een overeenkomst. Tenslotte is de implementatie van BizPay makkelijk door de ondersteuning en documentatie.

Meld je webwinkel aan of klik op de knop hieronder om meer te lezen over hoe je BizPay kan implementeren.